Anmeldelser

Hillerød Bibliotek


Da vi, her på Hillerød bibliotek, havde fornøjelsen af at lytte til Michaels foredrag om USA, er der ingen tvivl om at tilhørerne var godt underholdt. Man er på intet tidspunkt i tvivl om at Michaels viden om USA er stor, solid og erhvervet over mange år. Michael fastholdte, med sin store entusiasme, tilhørernes opmærksomhed hele vejen igennem foredraget. I sit foredrag kommer Michael vidt omkring og får derved skabt et meget fint og nuanceret billede af USA og dets vælgere, som de ser ud i dag. Jeg kan på det varmeste anbefale Michael, som foredragsholder”.

 

Med venlig hilsen

 

Per Gether Lauritzen

Biblioteksassistent

Hillerød Rotary Klub


Vi har haft fornøjelsen at have Michael Ruge til at holde et indlæg om det amerikanske præsidentvalg.

Meget spændende foredrag, der bredt fortæller om baggrunden for de 2 partier og giver en grundig gennemgang af Amerikas historie og hvorfor der er så store forskelle i USA og hvilke stater der ”tilhører” de enkelte partier og hvorfor nogle stater er svingstater. En aften man kommer klogere hjem fra.


Jesper Enghave Fruergaard

Præsident Hillerød Rotary klub  

 

Direktør
Spar Nord Hillerød


Gilleleje Bibliotek


Michael Ruge holdt et spændende og informativt foredrag, som inkluderede forskellige samfundsgrupper i USA, fx indianere og sorte. 

Man fik som tilhører en god intro til USA's lange og begivenhedsrige historie og om hvorfor USA er delt den dag i dag. 

Foredraget blev akkompagneret med flotte slides med gode kort og diagrammer, som illustrerede alt på en forståelig måde. 

Publikums interesse var fastholdt hele foredraget igennem og der var mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Michael Ruge er en humoristisk og vidende foredragsholder, som vi på Gilleleje Bibliotek gerne booker igen og varmt anbefaler andre at benytte sig af.

 

Venlig hilsen

Alexander Söderlind

Gilleleje Bibliotek